Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

  

  

ABONMAJI

 
  

 

 

Vpis abonmajev poteka do 23. septembra 2016.
Vpis, rezervacije in podaljševanje abonmajev poteka v TIC-u Laško, Valvasorjev trg 1, vsak dan od ponedeljka do petka, med 8.00 in 18.00, ter ob sobotah, med 9.00 in 14.00, ali po telefonu 03 733 89 50 in e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Do 10. septembra 2016 si lahko LANSKOLETNI ABONENTI REZERVIRATE SVOJE DOSEDANJE SEDEŽE. Pri vpisu po tem datumu vam istega sedeža ne moremo več zagotoviti, saj bodo sedeži na razpolago novim abonentom.

DRUŠTVOM in PODJETJEM nudimo možnost PRENOSLJIVEGA ABONMAJA na ime društva oz. podjetja, ki ga lahko koristijo njihovi člani oz. zaposleni.

TOČNI DATUMI PREDSTAV BODO ZNANI NAKNADNO IN OBJAVLJENI NA SPLETNI STRANI www.stik-lasko.si TER V MESEČNIH KOLEDARJIH PRIREDITEV V OBČINI LAŠKO.

V primeru sprememb napovedanih datumov predstav vas prosimo za razumevanje. STIK Laško si kot organizator pridržuje pravico do spremembe datumov in prireditev. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

.

Abonmaji sezona 2016-17 >>

 
 
Sedežni red dvorane
 

Ugodnosti nakupa abonmaja:

 • zagotovite si stalni sedež,
 • 20 % abonentski popust (že obračunan),
 • sprotno obveščanje o prireditvah preko sms-sporočil ali e-pošte,
 • popusti pri ostalih prireditvah v organizaciji STIK-a Laško.
 

Plačilni pogoji:

 • možnost plačila s kreditnimi karticami ACTIVA, MAESTRO, EUROCARCD,
 • možnost plačila na tri obroke (oktober, november, december 2016).
 

Popusti:

 • 3% popust za upokojence, študente in dijake,
 • 2% popust za lanskoletne abonente.
 

Nasveti za obiskovalce:

• Vljudno vas prosimo, da prihajate na predstave najmanj 15 minut pred začetkom. Če ste zamudili začetek, se obrnite na hostesno službo, ki vam bo zagotovila karseda nemoten vstop v dvorano. Dvorana je za vstop praviloma pripravljena 15 minut pred začetkom predstave.

• Prosimo vas, da pred začetkom predstav izključite mobilne telefone in predstav brez dovoljenja STIK-a Laško ne fotografirate ali snemate, saj je to moteče tako za obiskovalce kot za nastopajoče.

• Prosimo vas, da ob prihodu v garderobi odložite plašče, dežnike in večje torbe. Garderoba je za obiskovalce Kulturnega centra Laško brezplačna.

• Dvorana Kulturnega centra Laško je dostopna za invalide na invalidskih vozičkih. Invalidom na vozičku je namenjen prostor na levi in desni strani prve in druge vrste.

• Prosimo vas, da ob nakupu vstopnic opozorite na morebitne posebne potrebe in se pri vstopu obrnete na hostesno službo.

• Prinašanje hrane in pijače v dvorano ni dovoljeno.
 

Rezervirajte svoj sedež v dvorani Kulturnega centra Laško

in doživite magijo umetniških del.

 

Koledar prireditev

Prejšnji mesec Maj 2017 Naslednji mesec
P T S Č P S N
week 18 1 2 3 4 5 6 7
week 19 8 9 10 11 12 13 14
week 20 15 16 17 18 19 20 21
week 21 22 23 24 25 26 27 28
week 22 29 30 31

PRIJAVA na e-noviceSporočila v HTML obliki?

 
g_partnerji.gif

lasko.gif


logo_pl1.jpg

 

  

© 2013 STIK, Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško. T: +386 3 733 89 50. E: info@stik-lasko.si

Da bi vam olajšali uporabo spletne strani uporabljamo piškotke (ang. cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Če ne boste spremenili nastavitev brskalnika, pomeni da soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Soglašam!

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.

1. O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


2. Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.


3. Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

4. Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.


Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.